Ta et kristent kurs Kristen web-TV

BKI Klima -artikler (engelsk)

knut sørsdals forskning med Jesus-vekkelsen OG KLIMA

EL-bilen løser ikke klimakrisen, men den vil hjelpe oss å bli fri fra olje. De som kjører EL-bil har ikke lenger noe forhold til det å brenne fossilt drivstoff. Da er de i stand til å forholde seg til 'det grønne skiftet'. Selv om bensin og diesel er på vei ut av samfunnet, betyr ikke det at fossil energi blir billig. Det er stor sannsynlighet for at bensin og diesel-prisen vil fortsette opp. Frem mot år 2030 vil CO2-avgiften gå til 2000,- pr. tonn. Da vil bensinprisen gå opp ytterligere. Allerede i 2025 vil det bli slutt på nybil-salg av fossilbiler.
Målet vårt er å vekke menneskeheten og gjøre den bevisst på sine uendelige muligheter som Guds barn. Bli med i dag, og begynn å realisere deg selv som Jesu disippel. Les om global oppvarming, gå til vår nettkirke eller magasinet Vekteren


ENGLISH - PRESS HERE

FRA BIBELKUNNSKAPSNETTET - ENGLISH SPOKEN:

HUSK AT GUD ALLTID ER PÅ DIN SIDE NÅR DU vil tjene ham

Du kan stole på at Gud leder deg

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. John.3,16 . Gå inn på alphakurs-web. Les også om GLOBAL OPPVARMING i Bibelen (English here) or hebrew!

Naturfag

Klimaskole

Her kan du lære om klima mens du studerer Bibelen, hvordan været endrer seg og hvordan det vil se ut i fremtiden. Du finner også linker til klimaforskning og til et enkelt videokurs.

Kristen tro

Kristen webside

Bibelkunnskapsnettet har websider for det meste: WebTV, undervisning, magasin mm. og en nettkirke .Du kan også få tilsendt bladet Vekteren 4 ganger i året. Om du ønsker kan du herfra gå inn på medarbeidernes websider. Svenn Thommy