english Kristen web-TV

gospel konsert på ammerud

Det svingte virkelig på afrikansk vis da sangere og musikere fra All Nations Full Gospel Church besøkte Saron Groruddalen 11 mars i år (2023).
Kvaliteten på sangen og musikken var høy. Alt ble profesjonelt fremført og viser hvilken ressurs innvandrer menighetene i Oslo representerer. 

innvandrere med menigheter i Oslo

Vi har tidligere vist fra julefeiringen i Saron Grorud. Invandrerbarna fikk lov til å ri på eselet som Liv Bergh hadde laget for anledningen. Det ga jo minner tilbake til Bibelteksten fra evangeliene der Jesus kom ridende på en eselfole inn i Jerusalem (som er en viktig advent-tekst fra Bibelen). Og det minner om stallen der Jesus ble født i Betlehem. Det står ikke i evangeliene at det var en okse og et esel i stallen der Jesus ble født, men det er en tolkning av Jesaias 1,3 som har blitt en del av juleevangeliet.

julegrøt - en norsk tradisjon

Mange spiser julegrøt i Norge under julehøytiden. Og grøt ble delt ut til alle som ville ha under arrangementet. Julegrøt er en god juletradisjon. Den minner oss om tidligere tider i Norge da vi ikke hadde alt mulig av mat som i dag deles ut ved de utallige julebordene som arrangeres rundt omkring. Grøt er norsk tradisjon, og minner oss om julebudskapet om å leve med nøysomhet.

Og det var grøt til alle!


jesusbarnet - julens egentlige innhold


Jesaja 9:6

For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herreveldet er lagt på hans skulder. Han har fått navnet Underfull rådgiver, Veldig Gud, Evig far, Fredsfyrste


FRA BIBELKUNNSKAPSNETTET - ENGLISH SPOKEN:

HUSK AT GUD ALLTID ER PÅ DIN SIDE NÅR DU vil tjene ham

Du kan stole på at Gud leder deg

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. John.3,16 . Gå inn på alphakurs-web. Les også om GLOBAL OPPVARMING i Bibelen (English here) or hebrew!

Naturfag

Klimaskole

Her kan du lære om klima mens du studerer Bibelen, hvordan været endrer seg og hvordan det vil se ut i fremtiden. Du finner også linker til klimaforskning og til et enkelt videokurs.

Kristen tro

Kristen webside

Bibelkunnskapsnettet har websider for det meste: WebTV, undervisning, magasin mm. og en nettkirke .Du kan også få tilsendt bladet Vekteren 4 ganger i året. Om du ønsker kan du herfra gå inn på medarbeidernes websider. Svenn Thommy