english Kristen web-TV

Siste: Kan noen stoppe Oslo fra å bruke 3,6 milliarder på noe som er meningsløst? Steng heller Ring 1, gjør Pilestredet om til gågate med parkeringsmuligheter. Da blir det levelig i St. Olavs gate etter 70 år med gjennomgangstrafikk. Stengningen 1.juli førte ikke til noe som helst av problemer. Og når fellesferien er over vil vi forstå at Ring 1 like gjerne kan stenges ned.

KRISTENT JUBILEUM OG ST. OLAV

NYTT STUDENTHUS? st. olavs gt. 23  
JESUSBØNN FOR OSLO KLIMA + student

Siste: Så stille har det vel aldri vært utenfor Filadelfia. Menigheten berøres av Byfornyelsen nå når Ibsenringen er stengt, og jeg var der i går for å se. Det var under Jesusvekkelsen at tanken om 'bilfri by' kom opp, men ble aldri noen stor sak. I 3 år får man nå mulighet til refleksjon om emnet. Og kanskje er det nå de tanker som ble fremmet av 'Oslo-brødrene' for 50 år siden blir aktuelle.

Hva skjer i St. Olavs gate?

1.juli 2024 blir Ring 1 Oslo stengt for bilkjøring i 3 år. Henrik Ibsen ringen skal senkes ned i gatenivå flere meter for å sikre kjøring ved Regjeringskvartalet.

Konsekvensen vil være langt færre biler. Hva vil bilfrie områder bety for studentene i sentrum av Oslo?

 

Målet vårt er å vekke menneskene og gjøre de bevisst på sine uendelige muligheter som Guds barn. Bli med i dag, og begynn å realisere deg selv som Jesu disippel.

Andre funksjoner

ENGLISH -      GI EN GAVE
Tullin-kvartalet vil myldre av kafeer og mennesker, mest studenter. Vi vil satse på en aksjon for å nå dem med evangeliet.

TULLIN-PASSASJEN

Det som undersøkes nå er fremtiden for Tullin-passasjen utenfor Filadelfia, Oslo. Når Studenthuset i st. Olavs gt.23 innvies, vil passasjen kunne få et nytt liv. Da vil studentene gå mellom St. Olavs gt. og Domus Juridica. Filadelfia ligger da midt i passasjen. De utrolige bygningene i Tullin-kvartalet ble ferdigstilt i ifjor, og gir hele området nytt liv.
FRA BIBELKUNNSKAPSNETTET - ENGLISH SPOKEN:

HUSK AT GUD ALLTID ER PÅ DIN SIDE NÅR DU vil tjene ham

Du kan stole på at Gud leder deg

For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. John.3,16 . Gå inn på alphakurs-web. Les også om GLOBAL OPPVARMING i Bibelen (English here) or hebrew!

Naturfag

Klimaskole

Her kan du lære om klima mens du studerer Bibelen, hvordan været endrer seg og hvordan det vil se ut i fremtiden. Du finner også linker til klimaforskning og til et enkelt videokurs.

Kristen tro

Kristen webside

Bibelkunnskapsnettet har websider for det meste: WebTV, undervisning, magasin mm. og en nettkirke .Du kan også få tilsendt bladet Vekteren 4 ganger i året. Om du ønsker kan du herfra gå inn på medarbeidernes websider. Svenn Thommy